Τηλεοπτικό spot  

   

Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο

12-05-2014
Μαθήματα γραμμικού σχεδίου Με τον όρο γραμμικό σχέδιο, εννοούμε τη σχεδίαση με τη βοήθεια γεωμετρικών...
   

Τελευταία Νέα  

   
   

Η φιλοσοφία μας

Χαρακτηριστικό του φροντιστηρίου <<Προοπτική>> αποτελεί το υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, απόρροια της εμπειρίας μας από την εικοσιπενταετή παρουσία μας στο φροντιστηριακό χώρο.

Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, η εξειδίκευση κατά μάθημα, η αλληλεπίδραση κατά την εκπαιδευτική διαδικασία πιστοποιούν το άριστο επίπεδο διδασκαλίας που παρέχουμε.

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και ομοιογενή έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη συνεργασία της ομάδας και να παράγεται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η διδασκαλία προσαρμόζεται στις μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή, τον οποίο  στηρίζουμε καθημερινά ηθικά και ψυχολογικά.

Παρέχουμε δωρεάν στους μαθητές βιβλία και σειρά σημειώσεων που αποτελούν καταστάλαγμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας και ανανεώνονται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνονται στο πνεύμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στο φροντιστήριό μας διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους προγραμματισμένα διαγωνίσματα που διενεργούνται με επιτήρηση και σε συνθήκες παρόμοιες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Σκοπός των διαγωνισμάτων είναι:

  • Να εξοικειωθούν οι μαθητές με το κλίμα των εξετάσεων.
  • Να δοθεί η δυνατότητα στους καθηγητές, αλλά και στους μαθητές να διαπιστώσουν το επίπεδο γνώσεων και την απόδοση σε γραπτό λόγο, ώστε να καταστεί δυνατή η συμπλήρωση τυχόν κενών.
  • Να έχουν οι μαθητές κίνητρο για συνεχείς επαναλήψεις και να κινητοποιήσουν το μαθησιακό τους δυναμισμό.

Σταθερή επιδίωξή μας αποτελεί η διαρκής επικοινωνία με τους γονείς. Συναντήσεις γονέων- καθηγητών γίνονται καθ'όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Για την καλύτερη όμως επαφή και συνεργασία καθηγητών-γονέων καθιερώνονται ειδικές μέρες γονέων και κηδεμόνων σε καθορισμένες ημερομηνίες.

Το φροντιστήριο μας διοργανώνει για γονείς και μαθητές ποικίλες ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν :

  •  στον επαγγελματικό προσανατολισμό ώστε να επιλέξουν οι μαθητές το επάγγελμα που τους ταιριάζει.
  •  στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
  •  στη παροχή συμβουλευτικής προς τους γονείς για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι, με τη μετάκληση εξειδικευμένων επιστημόνων. 

Κατανοώντας την ανάγκη επαρκούς προετοιμασίας των μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες με προσιτά δίδακτρα, προσαρμοσμένα στην υπάρχουσα οικονομική συγκυρία. Ταυτόχρονα προσφέρουμε πακέτα μαθημάτων που επιτρέπουν στον υποψήφιο  να καλύψει το σύνολο των φροντιστηριακών του αναγκών κερδίζοντας χρόνο και χρήματα.

 

   
   
   
   
© Φροντιστήριο Προοπτική Κοζάνη