Τηλεοπτικό spot  

   

Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο

12-05-2014
Μαθήματα γραμμικού σχεδίου Με τον όρο γραμμικό σχέδιο, εννοούμε τη σχεδίαση με τη βοήθεια γεωμετρικών...
   

Τελευταία Νέα  

   
   

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Φροντιστηρίου ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με θέμα: "Επιλογή Σπουδών - Επαγγέλματος" - Εισηγητής Στράτος Στρατηγάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το φροντιστήριο Προοπτική στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον έγκριτο σύμβουλο σταδιοδρομίας κ. Στράτο Στρατηγάκη και έχοντας στόχο να προσφέρει άριστες υπηρεσίες στους μαθητές, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 ανοιχτή ημερίδα. Στην εκδήλωση αναλύθηκαν από τον κ. Στρατηγάκη όλα τα ζητήματα που άπτονται της επιλογής σπουδών και επαγγέλματος καθώς και της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου.

Όπως τόνισε ο κ. Στρατηγάκης, οι συνεχείς αλλαγές στην οικονομία και την αγορά εργασίας στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης καθιστούν απαγορευτική την επιλογή με μοναδικό κριτήριο την επαγγελματική αποκατάσταση. Επισήμανε, ωστόσο, ότι η αγάπη για το αντικείμενο σπουδών αναδεικνύεται ως το μόνο ασφαλές κριτήριο επιλογής, σε συνδυασμό με την επιδίωξη της δια βίου μάθησης.

Μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις για θέματα που τους προβληματίζουν και να πάρουν υπεύθυνες απαντήσεις.

 

   
   
   
   
© Φροντιστήριο Προοπτική Κοζάνη