Τηλεοπτικό spot  

   

Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο

12-05-2014
Μαθήματα γραμμικού σχεδίου Με τον όρο γραμμικό σχέδιο, εννοούμε τη σχεδίαση με τη βοήθεια γεωμετρικών...
   

Τελευταία Νέα  

   
   

Τεράστια επιτυχία της Ελληνικής συμμετοχής!! 3ος Παγκόσμιος Νικητής στον Παγκόσμιο Τελικό του Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist»

 

Την περίοδο 31 Ιουλίου με 3 Αυγούστου 2013, στο ξενοδοχείο Gaylord National Resort and Convention Center στηνWashington τωνΗ.Π.Α,διοργανώθηκε οΤελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office.Ο Παγκόσμιος Τελικός διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα της Certiportκαι της Microsoft, με την παρουσία των μεγάλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής, όπως η Adobe, η Autodeskκαι η HewlettPackard. 

Η Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετείχε στον Παγκόσμιο Τελικό με τους Πανελλήνιους Πρωταθλητές στο MicrosoftWord(Δήμητρα Μαρή από το εκπαιδευτικό κέντρο SafePCEducation) και στο MicrosoftExcel(Χρήστος Φιαμέγκος από το εκπαιδευτικό κέντρο KNOWLEDGE DYNAMICS), οι οποίοι αναδείχθηκαν στον Πανελλήνιο Τελικό, που είχε διοργανωθεί στις 27 Απριλίου 2013 από την ACTAκαι την INFOTESTκαι έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις τηςMicrosoftHellas.

Οι εθνικοί μας Πρωταθλητές έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην Washingtonγια τον Παγκόσμιο Τελικό, όπου ταξίδεψαν και διέμειναν δωρεάν, με χορηγία της ACTA και της Infotest. Εκτός από το διαγωνιστικό σκέλος, όπου μέτρησαν τις δυνάμεις τους και ανταγωνίστηκαν με τους καλύτερους υποψήφιους όλου του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, όπως η επίσκεψη στο διάσημο Smithsonian Airand Space Museum.

Στο καθαρά διαγωνιστικό σκέλος του Διαγωνισμού, ο Εθνικός μας Πρωταθλητής  Χρήστος Φιαμέγκος αναδείχτηκε 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην ενότητα Excel2007 και του δίνουμε πολλά συγχαρητήρια!!!

Η επιτυχία του Χρήστου είναι τεράστια, αφού στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, συμμετείχαν συνολικά 650.000 μαθητές και φοιτητές από 100 χώρες. Στο δε Παγκόσμιο Τελικό, ο Χρήστος κατάφερε να πάρει την 3η θέση στην ενότητα του Excel, ανάμεσα στους εθνικούς πρωταθλητές των παραπάνω χωρών, που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για την ανάδειξη των καλύτερων χρηστών του MicrosoftOfficeσε όλο τον κόσμο! Ο Χρήστος, εκτός από την τεράστια αναγνώριση για την επιτυχία του, κέρδισε και ένα χρηματικό έπαθλο αξίας $1.000 για την ανάδειξή του στην κορυφαία τριάδα του κόσμου!

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, τόσο ο Χρήστος όσο και η Δήμητρα, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ότι θα ενθαρρύνουν τους συμμαθητές και συμφοιτητές τους να συμμετάσχουν στον επόμενο Παγκόσμιο Διαγωνισμό  MicrosoftOfficeSpecialist, να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους με την πιστοποίηση MicrosoftOfficeSpecialist, να αποκτήσουν το πιο δυνατό χαρτί για το βιογραφικό τους και να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Disneylandτων ΗΠΑστις 27-30 Ιουλίου 2014 για να συμμετάσχουν στον επόμενο Παγκόσμιο Τελικό και γιατί όχι, να γίνουν και αυτοί οι επόμενοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!!!

   
   
   
   
© Φροντιστήριο Προοπτική Κοζάνη