10 Ιουνίου, 2020

Υποδομή

Το Φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, στην Κοζάνη, στεγάζεται σε ένα άνετο και ευρύχωρο κτίριο στον πεζόδρομο της πόλης (Ειρήνης & Δρίζη 1).

Παρέχουμε στους μαθητές μας το κατάλληλο περιβάλλον, εργονομικό και φιλικό, ώστε να συγκεντρώνονται κατά τη διδασκαλία.

Οι αίθουσες διαθέτουν σύγχρονη διάταξη, φυσικό φωτισμό και αερισμό και πλαισιώνονται από ανοιχτά χρώματα. Η ατμόσφαιρα εντός της τάξης συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη μαθησιακή διαδικασία.

Μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID – 19

Στην «Προοπτική» εφαρμόζουμε όλες τις κυβερνητικές οδηγίες για την προστασία των μαθητών και των καθηγητών μας εν μέσω πανδημίας.

Έχουμε αναδιαμορφώσει το χώρο μας ώστε οι μαθητές να τηρούν την απόσταση ασφαλείας του 1,5 μέτρου. Παράλληλα, τα τμήματά μας είναι ολιγομελή.

Σε εμφανή και προσβάσιμα σημεία του φροντιστηρίου έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά ενώ οι αίθουσες αερίζονται μετά από κάθε μάθημα.

Το Φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έχει λάβει την Πιστοποίηση COVID PREVENT της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και της ΕΕΙΕΠ (Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής της Εργασίας & του Περιβάλλοντος).

Επιπλέον, το Φροντιστήριο διαθέτει:

Αίθουσα Υπολογιστών

Η αίθουσα Η/Υ, χωρητικότητας 15 ατόμων, είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την ψηφιακή υποστήριξη των μαθημάτων.

Βιβλιοθήκη/Αναγνωστήριο

Η Βιβλιοθήκη της «Προοπτικής» αποτελεί ένα σύγχρονο αναγνωστήριο. Είναι η ήρεμη γωνιά μελέτης για τους μαθητές μας που θέλουν να μελετήσουν εντός του χώρου.

Αμφιθέατρο

Το αμφιθέατρο του Φροντιστηρίου έχει κομβική σημασία στον χώρο. Εκεί διεξάγονται τα διαγωνίσματα, ώστε να διευκολύνεται η ορθή επιτήρηση από τους καθηγητές. Επίσης, εκεί διοργανώνονται ημερίδες και σεμινάρια.