10 Ιουνίου, 2020

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία Προοπτική | Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Προοπτική», μέλος του ομίλου INTERACTIVE ΟΕ, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Κοζάνη το 1991. Τρεις δεκαετίες τώρα, καλύπτουμε τις βασικές ανάγκες των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στη φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Με το βλέμμα διαρκώς προς το μέλλον, δημιουργούμε τις καλύτερες προοπτικές για τους νέους και τις νέες της Κοζάνης.

Το όραμά μας συναντά το όραμα των μαθητών μας.

Το Φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ υποστηρίζει τον καθένα και τη καθεμία ξεχωριστά στον μεγάλο στόχο. Στην εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, στην ουσιαστική έναρξη της ενήλικης ζωής.

Παρέχουμε, όμως, και εφόδια δια βίου αξίας και σημασίας.

Στηρίζουμε τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια ξεχωριστά, με εξατομικευμένη προσέγγιση στο πλαίσιο του συνόλου.

Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τα όνειρα των εφήβων. Στεκόμαστε έμπρακτα πλάι τους στον μεγάλο μαραθώνιο αντοχής και επιμονής προς το Πανεπιστήμιο.

Πρωτοπορούμε, όμως, και σε θέματα εκτός της παραδοσιακής μαθησιακής διαδικασίας.

Διοργανώνουμε Συμβουλευτική Γονέων, ημερίδες με διακεκριμένους επιστήμονες, δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού. Με λίγα λόγια, εκδηλώσεις και δράσεις που στηρίζουν πολύπλευρα τους μαθητές μας.

Τα 4.000 αγόρια και κορίτσια που επέλεξαν το Φροντιστήριο «Προοπτική» και πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι το παράσημό μας. Η γνήσια περηφάνεια μας.

Η πορεία συνεχίζεται. Για όσους πέρασαν από τα θρανία μας και για όσους θα περάσουν από αυτά, η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ είναι πάντα ανοιχτή.